Juletilbud familiefotografering

Naturlige billeder af dem, du holder allermest af


Billederne af jeres familie er minder, I har for resten af jeres liv. Derfor synes jeg, at billederne skal afspejle jer, som I er. Her er der ikke nogle opstillede "smil til kameraet" billeder. I stedet fanger jeg naturlige momenter, de små øjeblikke og ægte smil. Det er nemlig dém, der viser, hvem I er, og som gør jer helt særlige.


Derfor fotograferer jeg heller ikke i studie men i stedet on location. Det kan være jeg følger med jer en tur i skoven, på børnenes yndlingslegeplads eller hjemme hos jer. Jeg guider og hjælper jer naturligvis, så vi sammen får skabt smukke billeder - men meget af tiden er jeg også bare fluen på væggen, der fanger de øjeblikke, som opstår helt af sig selv.


Juletilbud - spar 20% på disse 2 pakker:

Prints

1 times fotografering

Matte prints i skøn kvalitet. Vælg selv tre prints i disse størrelser:

13 x 18 cm
20 x 30 cm
30 x 45 cm

Prisen er inkl. fragt. Prints skal udvælges senest d. 18/12

Normalpris 1585 kr

1250 kr

Digitale filer + print

1 times fotografering

5 valgfri digitale filer
1 print i 30 x 45 cm

Prisen er inkl. fragt. Prints skal udvælges senest d. 18/12

Normalpris 3000 kr

2400 kr

Hvordan fungerer det?

Juletilbuddet kan bruges til familiebilleder, enkeltportrætter (eks. gravidbilleder) eller billeder af børnene alene. Fotosessionen varer 1 time, og I må gerne både få billeder af børnene alene og billeder af jer alle som familie.


Efter fotosessionen udvælger og redigerer jeg de bedste billeder. Der vil typisk være minimum 30 at vælge imellem. Du får adgang til et online galleri, hvor du kan se og udvælge de billeder, du ønsker.


Hvis du køber digitale billeder, gør jeg det muligt at downloade dem via dit online galleri. Hvis du bestiller prints, bliver de sendt til den nærmest pakkeshop. Husk deadlinen hvis du vil være sikker på, at de når frem inden jul :)


Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe flere prints/digitale filer, hvis du ønsker det.

Ledige tider inden jul


Ikke flere ledige tider.

Eksempler på billeder udendørs

Eksempler på billeder i hjemmet

Giv et gavekort til fotografering

December er en travl måned, og hvis ikke du kan nå at samle familien til billeder inden juleaften, kan du også give en fotografering i gavekort. Her kan du også få 20% rabat på tilbuddet med 5 digitale filer og 1 print i 30 x 45 cm, hvis du bestiller inden d. 24/12. Gavekortet kan du bestille ved at klikke her. Gavekortet sendes til dig digitalt, så du kan printe det ud og lægge det under træet.


Ved spørgsmål kan du skrive til mig via kontaktformularen herunder.Book din fotografering her:

FAQ

Hvordan forløber fotograferingen?

Vi mødes på den aftalte location. Her bruger vi lige de første 5-10 minutter på at hilse på hinanden og snakke om, hvorvidt I har nogle specifikke ønsker til billederne. Herfra bruger vi ca 45 minutter på fotograferingen.

Hjælper du med at vælge lokation?

Ja, jeg hjælper jer meget gerne med at vælge en god lokation til billederne.

hvilken slags tøj skal vi have på?

I behøver ikke at købe nyt tøj til fotograferingen, men det giver billederne et ekstra fint udtryk, når tøjet er afstemt. Det vigtigste er selvfølgelig, at I har tøj på, som I normalt ville gå i, og som I føler jer tilpasse i. Som en hjælp sender jeg jer en guide til tøjvalg, når I har booket fotograferingen.

Skal vi have noget med?

Alt efter børnenes alder kan det være en god idé at tage legetøj, en fodbold eller lignende med. Det hjælper med at aflede opmærksomheden fra selve fotograferingen og giver mere naturlige billeder. Der er selvfølgelig også plads til at tage yndlingsbamsen under armen. Hvis I gerne vil have siddende billeder, kan I tage et tæppe med.

Hvornår betaler vi?

I betaler for fotografering ved booking. Jeg sender jer et link, efter vi har aftalt datoen. Ved aflysning pga. dårligt vejr, sygdom eller lignende finder vi en ny dato - kan det ikke lade sig gøre inden jul, får I et gavekort, så I stadig har noget at give modtageren :-)

Hvordan booker vi?

Skriv til mig via kontaktformularen her på siden.

Søde kunder siger

Søde kunder siger

“Første gang jeg bookede Line til at tage billeder, var da jeg var gravid og ville bevare mindet om den tykke mave. Stadig var jeg bekymret for min egen præstation, og faktisk ville min kæreste slet ikke være med på billederne. Men inden vi vidste af det, var vi begge i gang med sjove lege og fortælle søde historier. Billederne blev fantastiske, og vi har siden hen booket Line igen og igen, nu helt uden bekymringer for om det bliver akavet.”