Naturlige familiebilleder

Naturlige familiebilleder


Du har sikkert allerede kamerarullen fyldt op med bedårende billeder af børnene. Søde ansigtsudtryk, sjove øjeblikke og weekendens familieudflugter. Men hvor mange af billederne, er du egentlig selv med på?


Tit glemmer vi at tage billeder, hvor hele familien er samlet. Og fordi det er så tilgængeligt og nemt at tage billeder, får vi hurtigt fyldt telefonen op med hurtige snapshots. Det er dejligt at have dokumenteret hverdagsøjeblikkene - men hånden på hjertet, hvor mange af dem kigger du på mere end den ene gang, du tog billedet?

Familiefotografering i Aalborg


Billederne af jeres familie er minder, I har for resten af jeres liv. Derfor synes jeg, at billederne skal afspejle jer, som I er. Her er der ikke nogle opstillede "smil til kameraet" billeder. I stedet fanger jeg de små øjeblikke, den glæde der kommer fra hjertet, the in betweens. Det er nemlig dém, der viser, hvem I er, og som gør jer helt særlige.


Derfor fotograferer jeg on location. Det kan være jeg følger med jer en tur i skoven, på børnenes yndlingslegeplads eller en gåtur langs vandkanten. Jeg guider og hjælper jer naturligvis, så vi sammen får skabt smukke billeder - men meget af tiden er jeg også bare fluen på væggen, der fanger de øjeblikke, som opstår helt af sig selv.

Her er der plads til det hele

Nogle er generte, nogle har krudt i røven, nogle kan lide at fordybe sig. Børn er forskellige, og derfor er billederne det også. Og sådan skal det helst være.


Når du investerer i familiebilleder, vil du selvfølgelig gerne have, at resultatet bliver godt. Men resultatet bliver allerbedst, når der er tid og rum til det hele. De glade øjeblikke, de sure miner og finurlige påfund. Derfor tager vi hele fotograferingen i jeres tempo, og det vigtigste er, at det er en god oplevelse for alle - både børn og voksne. Af samme grund booker jeg heller aldrig flere fotograferinger i træk, da der skal være mulighed for, at vi kan bruge lidt ekstra tid, hvis der er brug for det.

FAQ

Hvordan forløber fotograferingen?

Vi mødes på den aftalte location. Her bruger vi lige de første 5-10 minutter på at hilse på hinanden og snakke om, hvorvidt I har nogle specifikke ønsker til billederne. Herfra bruger vi 1 time til 1,5 time på fotograferingen.

Hvordan bestiller vi billeder?

Senest 14 dage efter fotograferingen får I et link til jeres online galleri, hvor I kan se alle billederne fra sessionen. Her kan I vælge de billeder, I gerne vil bestille fra sessionen.

Hjælper du med at vælge lokation?

Ja, jeg hjælper jer meget gerne med at vælge en god lokation til billederne.

hvilken slags tøj skal vi have på?

I behøver ikke at købe nyt tøj til fotograferingen, men det giver billederne et ekstra fint udtryk, når tøjet er afstemt. Det vigtigste er selvfølgelig, at I har tøj på, som I normalt ville gå i, og som I føler jer tilpasse i. Som en hjælp sender jeg jer en guide til tøjvalg, når I har booket fotograferingen.

Skal vi have noget med?

Alt efter børnenes alder kan det være en god idé at tage legetøj, en fodbold eller lignende med. Det hjælper med at aflede opmærksomheden fra selve fotograferingen og giver mere naturlige billeder. Der er selvfølgelig også plads til at tage yndlingsbamsen under armen.

Hvordan booker vi?

I booker via kontaktformularen nederst på siden.

Hvordan betaler vi?

Der betales for fotosessionen ved booking. Hvis I efterfølgende vil købe flere billeder, end der er med i jeres pakke, er der selvfølgelig mulighed for det.

Kan vi aflyse en fotosession?

I takt med at min virksomhed vokser sig større, gør antallet af aflysninger det desværre også. Derfor har jeg nogle rammer for aflysninger, der både passer på min tid, og som samtidig tager højde for, at man kan blive syg, og at der kan ske uforudsigelige ting :)

Når først fotosessionen er bestilt og betalt, er det ikke muligt at få pengene refunderet. Ved sygdom el. lign. kan I få flyttet jeres aftale til en ny dato uden beregning én gang. Det er altså ikke muligt at flytte datoen to gange, og ved en eventuel anden aflysning går pengene tabt.

Hvad hvis vejret er dårligt?

Jeg holder øje med vejret op til en fotosession, og hvis det er helt umuligt (voldsom blæst, snestorm eller silende regn), kontakter jeg jer aftenen inden, så vi kan aftale, om vi skal flytte til en indendørs lokation eller flytte vores aftale til en anden dag.

Der er altid mulighed for at tage billederne i mit hjemmestudie, hvis vejret ikke er med os.

Familiefotografering i hjemmet


Hjemmets trygge rammer skaber gode betingelser for et naturligt fotoshoot. Især i de kedelige, kolde vintermåneder kan det være en god løsning at tage billederne inden for. Hvis I ønsker et miks af indendørs- og udendørsbilleder, kan det også sagtens lade sig gøre.


Ved familiefotograferinger bruger jeg typisk naturligt lys. Derfor er det en fordel, hvis I har et sted i huset eller lejligheden med store vinduer. Hvis I er i tvivl, så skriv endelig til mig, inden I booker. Så finder vi en god løsning.

Søde kunder siger

Søde kunder siger

“Første gang jeg bookede Line til at tage billeder, var da jeg var gravid og ville bevare mindet om den tykke mave. Stadig var jeg bekymret for min egen præstation, og faktisk ville min kæreste slet ikke være med på billederne. Men inden vi vidste af det, var vi begge i gang med sjove lege og fortælle søde historier. Billederne blev fantastiske, og vi har siden hen booket Line igen og igen, nu helt uden bekymringer for om det bliver akavet.”

Pris for fotografering: 900 kr

Prisen for fotografering er 900 kr.


Beløbet dækker over 1-1,5 times fotografering on location. Det kan være et sted udenfor eller hjemme hos jer. Kørsel i Nordjylland er inklusiv i prisen. Efter fotograferingen udvælger I, hvad I vil købe. I bestemmer selv, om I vil have billederne digitalt og/eller på print, og I kan altså sammensætte det, så det passer præcis til jeres behov.

Digitale billeder


Digitale filer i fuld opløsning. Giver mulighed for selv at printe, lave fotobog, collage etc. 


1 billede | 500 kr 

5 billeder | 2000 kr

10 billeder | 2800 kr 

20 billeder | 3400 kr 

Hele galleriet | 3900 kr

Kvalitetsprints


Få printet billeder i høj kvalitet, der holder sig pæne i mange år fremover. Printet på mat fotopapir.


A4 | 340 kr 

A3 | 400 kr 

A2 | 550 kr 


Andre størrelser kan også lade sig gøre. Kontakt mig for pris.

Fotobog

Få samlet dine yndlingsbilleder fra session i en smuk fotobog. 


Størrelse: 30x20 cm

Antal sider: 30

Mulighed for tekst på forsiden af bogen.

16 gb usb med dine billeder på. 

Du godkender designet inden levering.

Spar penge og vælg én af disse pakker ☺️👇🏼

Printpakken

1-1,5 times fotosession
3 billeder printet - du vælger selv hvilke
Printet på mat fotopapir i høj kvalitet.

1 A3 print
2 A4 print

Du får også billedet digitalt i webopløsning, så du kan dele det på sociale medier.

1800 kr

Den digitale pakke

1-1,5 times fotosession

5 digitale filer i fuld opløsning.

Du vælger selv hvilke billeder, du vil have.

Billederne leveres i fuld opløsning, så du selv kan printe dem, lave en kalender, fotogave etc.

2700 kr

Minisession

En halv times fotosession

Afholdes ca. hver anden måned på en udvalgt lokation i Nordjylland.

Inkl. 3 valgfrie, digitale filer i fuld opløsning

Næste minisession afholdes d. 11. og 12. april i Aalborg og Frederikshavn.

1200 kr

Skriv til mig her for at booke din fotografering: