Erhvervsfotografering


Du ved det sikkert allerede. Gode billeder er vigtigt, når du skal præsentere din virksomhed - uanset om det gælder dit website, sociale medier eller trykt markedsføringsmateriale. Skarpe og indbydende billeder kan løfte dit brand og din visuelle identitet - og hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

Men professionelle billeder gør det ikke alene. Ved erhvervsfotografering er det absolut vigtigste, at billederne understreger din eksisterende branding. Og dét hjælper jeg dig med

Eksempler på erhvervsbilleder

Hvorfor skal du have taget professionelle billeder?


Der kan være mange grunde til at investere i professionelle billeder til virksomheden. Indbydende billeder giver et godt indtryk af dit brand. Samtidig gør det markedsføringen langt nemmere, når du har et lager af flotte billeder, du kan vælge fra. 


Derudover er fotografering ofte et punkt på to-do-listen, der bliver udskudt i det uendelige. Når du får taget professionelle billeder, sparer du selv tiden på planlægningsprocessen, fotografering og redigering - og du får hjælp og rådgivning til hele processen.Kundetypeuddannet fotograf


Billeder er ikke bare billeder. Især ikke når det kommer til brandingbilleder. Dét, du vil kommunikere med dit brand, har stor betydning for, hvilken slags billeder du skal bruge. Mange bliver fanget af trends og "hvad der ser godt ud", og de ender derfor med billeder, der slet ikke passer til deres brand.

Der skal tages konkrete valg omkring alt fra stilart til location, redigering, posering og valg af tøj. Emotionelle Kundetyper hjælper netop med at skabe sammenhæng mellem brandet og billederne.

Læs mere om kundetyper

Priser erhvervsfotografering

Billeder til hjemmeside

Til dig der er ved at få ny hjemmeside eller ønsker at opgradere det visuelle udtryk. Indledende snak om dine ønsker og planlægning af fotografering. Inkluderer 1 times fotografering on location og 10 færdigredigerede billeder i web- og fuld opløsning.

3500,- ex. moms

Billeder til sociale medier

Til dig der ønsker et galleri med billeder, så du altid har content til sociale medier. Indledende snak om dine ønsker og planlægning af fotografering. Inkluderer 2,5 timers fotografering on location og 30+ billeder i web- og fuld opløsning.

6750,- ex. moms

Medarbejder-portrætter

Ensartede portrætter af medarbejdere gør altså bare din "kontakt os" landingsside mere indbydende. Portrætterne kan tages på neutral baggrund eller i miljø. Prisen er pr. medarbejder og inkluderer en indledende snak om dine ønsker.

500,- ex. moms

Info om erhvervsfotografering

Hvordan foregår den indledende samtale?

Vi tager en indledende samtale over telefonen, hvor jeg lærer din virksomhed lidt bedre at kende og bl.a. spørger ind til formålet med billederne. Skal de eksempelvis på sociale medier, skal hjemmesiden opdateres eller skal de bruges til fysisk markedsføringsmateriale? Du får rådgivning til tøjvalg, valg af locations, og vi taler om, hvordan fotograferingen forløber.

Udvælger du billederne?

Ja, jeg udvælger normalt de bedste billeder, medmindre andet er aftalt. Hvis du gerne vil se de uredigerede billeder og selv udvælge, er det også muligt - min erfaring siger dog, at det kan være en uoverskuelig proces, da beskæring og redigering udgør en stor del af det færdige resultat. Men lad os tage en snak om det, hvis du ønsker selv at stå for udvælgelsen :)

Redigerer du billederne?

Ja, alle billederne bliver redigeret, inden de leveres. Vi aftaler forinden, om du ønsker farvebilleder eller sort/hvid. Jeg beskærer også billederne, så de passer til de ønskede formater.

Hvor længe går der, før jeg modtager billederne?

Der går max 1 uge fra fotoshootet, til de færdige digitale billeder bliver leveret.

Hvordan sender du billederne?

Billederne bliver uploadet i et digitalt galleri, hvorfra de kan downloades i både web- og fuld opløsning. Galleriet gør det muligt nemt at dele billederne internt i virksomheden. Galleriet udløber efter 14 dage.

Hvad koster kørsel?

Kørsel er gratis inden for en radius af 30 km fra mit kontor (Kjellerupsgade 20D, Aalborg). Derudover koster kørsel 3,44 kr. pr km.

I hvor god tid skal jeg booke?

Det er en god idé at booke 4 uger i forvejen, hvis du vil være sikker på, at der er en ledig tid. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en opgave, der haster - så ser vi, om vi kan finde ud af det :)

Skal vi snakke om mulighederne? Fang mig herunder: