Velkommen til!


Hej! Jeg hedder Line - og måske kan du huske mig, fordi jeg fornyligt har fotograferet jeres drop in vielse (og måske kan du ikke huske mig, og så er det fordi, det er min samarbejdspartner Michael, der har haft æren af at være med til jeres vielse)

Herinde finder du information om bestilling af billeder, priser, deadline etc. Har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: hello@lineida.com eller via kontaktformularen nederst på siden.

Jeg håber, I bliver glade for jeres billeder :)

Sådan foregår bestilling


I har fået en mail med link til jeres galleri. Herinde kan I se alle billederne fra dagen. I kan skrive til mig, hvilke billeder I ønsker at bestille. Hvis I ikke ønsker at bestille dem alle, kan I skrive filnavnet ned eller screenshotte billederne og sende til mig. I bestiller via mail hello@lineida.com


Nb: vær opmærksom på, at deadlinen for bestilling er fredag den 15/10. Herefter slettes billederne, hvis ikke jeg har hørt fra jer.

Ofte stillede spørgsmål

Er billederne redigeret?

Ja, billederne er allerede sorteret, beskåret og redigeret. De billeder, I bestiller, får lige en ekstra finpudsning, så de er helt perfekte, når I modtager dem :)

Kan vi få sort/hvid billederne i farve eller omvendt?

Ja selvfølgelig - hvis I ønsker at købe nogle af sort/hvid billederne i farve eller omvendt, så skriver I det bare til mig.

Er der vandmærke på de billeder, vi bestiller?

Nej, der er ikke vandmærke på købte billeder - hverken digitale filer eller print.

Hvad hvis vi ikke ønsker at bestille billeder?

Fotograferingen er 100% uforpligtende, og derfor er det selvfølgelig okay, hvis I ikke ønsker at bestille nogen af billederne. Da jeg bruger meget tid på redigering, kommunikation og opbevaring af billeder, bliver jeg rigtig glad, hvis I lige giver lyd fra jer :)

Mulighed for køb af billeder

Digitale filer

3 valgfrie filer: 750 kr
5 valgfrie filer: 1100 kr
10 valgfrie filer: 1800 kr
15 valgfrie filer: 2500 kr
alle digitale filer: 3000 kr

Leveres med det samme

Print

Startgebyr: 450 kr
10x15 cm = 70 kr
15x20 cm = 90 kr
18x24 cm = 120 kr
30x45 cm = 230 kr
40x60 cm = 380 kr

Kontakt mig for andre størrelser på prints

Leveringstid: to uger

Fotobog med alle billederne

Få alle minderne samlet i en skøn fotobog. Bogen indeholder alle billederne og er på mindst 30 sider. Hvis der er behov for flere sider, koster det ikke ekstra. Fotobogen er i den lækreste kvalitet og bestilles fra min yndlingsleverandør.

Pris: 3500 kr

Leveringstid: tre uger

Har du spørgsmål? Fang mig herunder: