Drømmer du om at fange autentiske øjeblikke med dit kamera?


Du har sikkert allerede telefonens kamerarulle fyldt med hurtige snapshots fra hverdagen. Fine øjeblikke, søde momenter og gode minder, men de mangler lige dét ekstra. Skarpheden, stemningen eller den der wauw-følelse, der gør, at du har lyst til at kigge på billedet igen og igen.


Måske kan du godt li' at fotografere dine børn eller børnebørn eller at kunne give familien dejlige billeder af fester og konfirmationer. Måske har du endda også en lille drøm om at kunne tjene penge på at fotografere, og måske fotograferer du udelukkende, fordi du elsker at blive opslugt af at fange det der helt særlige motiv og den helt unikke stemning.


Går du med en drøm om at skabe portrætbilleder, der indkapsler stemningen og viser personligheden på dem, der bliver fotograferet? Om at kunne tage billeder, der er levende og dragende? Du ved, billeder der fanger, de der små øjeblikke? Så er du landet det rigtige sted.


Har du også et kamera til at ligge på hylden og samle støv?


De små øjeblikke er til dig, der har en drøm om at tage stemningsfyldte portrætter, men:


 • Ikke ved hvor du skal starte, eller hvilket kamera du egentlig skal købe.
 • Ikke har overskud til at sætte sig ind i alle dit kameras funktioner.
 • Ikke har tid til at undersøge det hele, men heller ikke vil gå glip af vigtig viden.
 • Bliver overvældet af den kæmpe mængde (til tider modstridende) information, der er derude.
 • Vil overvinde din frygt for at dirigere andre og have selvtillid som fotograf.
 • Har købt et kamera for længst, men aldrig rigtig er kommet i gang med det (måske ligger det bare på hylden og prikker til din dårlige samvittighed).
 • Allerede tager billeder, men endnu ikke har knækket koden til at gøre dine portrætbilleder levende og stemningsfyldte

En online fotoklub med fokus på portrætter


De små øjeblikke er en online fotoklub. Hver måned får du ny viden om fotografiets verden, og du bliver inspireret til at prøve den nye viden af i praksis med små, nemme inspirationsopgaver. Du bliver en del af et super hyggeligt og opmuntrende fællesskab, hvor vi hepper på hinanden.


"Men hvorfor skal det lige være en klub?" Tænker du måske. Det er der faktisk flere grunde til. For at nævne nogle enkelte:


 • Du kan blive inspireret af de andres ideer og fremskridt.
 • Du bliver holdt i hånden hele vejen og har altid mulighed for at stille spørgsmål.
 • Du får ny viden serveret i overskuelige bidder, i stedet for at skulle tygge dig igennem flere timers undervisning ad gangen.
 • Du bliver guidet til at blive en bedre fotograf trin-for-trin og måned for måned.
 • Det giver mulighed for at få løbende feedback på dine billeder.
 • Det er altid tilgængeligt, når du har et lille pusterum i kalenderen.


Samtidig giver det mulighed for at holde prisen helt i bund, og du betaler kun så længe du har lyst og tid til at være med (i stedet for at købe et dyrt onlinekursus, som du måske alligevel aldrig får brugt). Der er altså ingen binding, og hvis du løber ind i en travl periode, hvor du ikke har tid til at tage billeder, kan du til enhver tid melde dig ud igen.Pris: 69 kr/mdr

Indhold

Du får adgang til 35+ undervisningsvideoer. Videoerne varer mellem 5-15 minutter og er inddelt i emner - på den måde er det nemlig nemt for dig at finde frem til netop dét, du har brug for, og du kan hoppe over det, der ikke giver mening for dig. Du får adgang til følgende moduler:


Kend dit kamera

Lukkertid, blændetal, ISO, hvidbalance, fokus, brændvidde, eksponering.... Det er ikke så underligt, hvis du bliver lidt forvirret over alle de begreber, dit kamera præsenterer dig for. I modulet får du gennemgået de vigtigste kameraindstillinger. Du lærer blandt andet, hvordan du tager skarpe billeder med en sløret baggrund, og hvordan du kan indstille lys på kameraet selv, så du ikke længere behøver at bruge autoprogrammet.

Redigering af billeder

Redigering giver dine billeder det sidste touch, og det kan både redde et mislykket billede og forbedre et allerede godt billede. I modulet får du viden om basis redigeringsteknikker i Lightroom, og vi gennemgår de vigtigste ting du skal vide for at trylle din billeder bedre. Du får også tips til, hvordan du får et hurtigt og nemt redigeringsworkflow.

Køb af kameraudstyr

Har du nogensinde tænkt "hvis jeg nu bare havde et bedre kamera, SÅ ville mine billeder blive gode?". Det har jeg i hvert fald tænkt. Og handlet ud fra (ja, det bliver dyrt i længden 🤓). I modulet lærer du, hvad du skal kigge efter, når du køber kameraudstyr - og hvorfor du i langt de fleste tilfælde kan spare pengene (eller bruge dem på noget sjovere!).

Lysets magi

Lys er alfa omega, når det kommer til gode billeder. Derfor kigger vi nærmere på, hvad godt lys er, hvor du finder det, og hvordan du lærer, at bruge lyset til din fordel.


Komposition

Opbygningen af billeder bestemmer, om modtagernes øjne tænker "aaah", når de ser dine billeder - eller om de tværtimod synes, at billedet er intetsigende eller rodet. Derfor giver det rigtig god mening at have styr på den helt lavpraktiske viden om komposition, som vi sammen bliver klogere på.

Naturlige billeder

Vink farvel til stive poseringer og skab billeder, der viser personen foran kameraet, nøjagtig som han/hun er. I dette modul får du konkrete tips til, hvordan du iscenesætter naturlige billeder (når de ikke opstår af sig selv).


Drømmer du om at tage den her slags billeder?

FAQ

Hvordan fungerer det?

Du melder dig ind via linket nederst på siden. Du får med det samme adgang til medlemsuniverset, hvor du finder undervisningsvideoerne - og det er også herinde at nyt materiale vil komme ind løbende. Du får et link til vores fælles facebookgruppe. Den bruger vi til at kommunikere med hinanden, dele billeder og stille spørgsmål - og give hinanden virtuelle high fives 😊

Jeg er komplet nybegynder - er det noget for mig?

Det er især for dig! Du bliver hjulpet i gang med at fotografere på en nem og overskuelig måde - alt imens du bliver medlem af et motiverende fællesskab. Jeg har skabt de små øjeblikke for at gøre det nemt og sjovt at lære at fotografere - og fordi det netop var sådan noget, jeg selv manglede, da dengang jeg startede med at tage billeder.

Hvorfor skal jeg betale hver måned?

Medlemsskabet er lavet sådan, at du har adgang, imens du er medlem. Det holder prisen i bund og du kan nøjes med at være med, så længe det giver mening for dig. Og når du ikke har tid eller lyst til at være med mere, kan du nemt melde dig ud igen.

Er der binding?

Nej, der er ingen binding. Du kan til enhver tid melde dig ud igen, hvis du ikke længere har tid eller lyst til at være med.

Hvad hvis jeg fotograferer med min mobil?

Medlemsskabet har fokus på fotografering med kamera, men hvis du kan se bort fra kamera-nørdesnakken, kan du sagtens få meget god viden ud af det, selvom du foretrækker at fotografere med din telefon.