Naturlige bryllupsbilleder

Drømmer I om at have skønne minder fra jeres store dag, der afspejler jer, præcis som I er?

Er I ikke så glade for opstillede billeder, men vil hellere have fanget de der in-between-moments, øjenkontakten og de følelsesladede øjeblikke?

Og er I på udkig efter en fotograf, der kan skabe en afslappet stemning og hjælpe jer godt gennem dagen?

Så er I kommet til det rette sted!

Som bryllupsfotograf er det nemlig min vigtigste opgave, at I føler jer godt tilpas og har en god oplevelse med at få taget billeder. Derfor gør jeg mit bedste for, at det bliver afslappet, uformelt og sjovt at blive fotograferet. Det er helt normalt at føle sig unaturlig og akavet foran kameraet - men faktisk behøver det ikke være sådan. Når I har det sjovt og slapper af, bliver det både en bedre dag, og I får de smukkeste bryllupsbilleder, som I kan mindes igen og igen. 

Stemningsfyldte bryllupsbilleder


Hej med jer!

Jeg hedder Line, og jeg er - for at sige det på godt jysk - ret vild med at fotografere bryllupper!


Bryllupsdagen flyver afsted. Der er flere store øjeblikke pakket ind på én dag, end der typisk er på fem år. Derfor elsker jeg at fange de billeder, hvor mine brudepar bagefter siger: "Ej det havde jeg helt glemt skete", eller "det opdagede jeg slet ikke".


Jeg gør mit bedste for at fange de perfekt uperfekte øjeblikke på jeres store dag, så I har skønne minder at kigge tilbage på de næste mange år. De små detaljer. Stemningen. Og de store følelser.


Jeg synes bryllupsbilleder skal vise jer som par og jeres personlighed. Derfor sætter jeg jer hellere til at lave små, sjove lege end til at posere opstillet foran kameraet (når det så er sagt, tager vi altid lige et par formelle billeder til bedsteforældrenes køleskab).


Selvom jeg er all in på at det skal være hyggeligt og uformelt, kan I stole trygt på, at jeg har det store overblik på dagen og har styr på mine ting. Med 12 års erfaring som fotograf og mere end 55 vielser i bagagen ved jeg, hvad der skal til for at skabe fine minder fra jeres store dag. 


For lige at få det lavpraktiske på plads, hører jeg til i Aalborg, men hopper gerne ind i bilen Bufas (ja jeg har et kælenavn til min bil) og kører afsted til bryllupper i hele landet.

Hvordan foregår bryllupsfotografering?

Hvordan er det at blive fotograferet?

“Vi er ikke så gode på kamera” er nok den sætning, jeg har hørt flest gange i mit liv🤓 Mange tror, at de er helt særligt besværlige - og at jeg forventer, at I er fotomodeller.

Det gør jeg ikke. Og I er absolut ikke besværlige!

Først og fremmest så står jeg selv bag kameraet, fordi jeg hader at stå foran det! Så jeg kender alt til, at ens ansigtsmimik bliver mærkelig, at man føler sig akavet og måske endda ligner Chandler fra Friends på billeder 😅

Det behøver I ikke være bekymrede for, når I skal fotograferes. Jeg guider jer hele vejen, giver jer små (underlige) opgaver og sætter scenen for, at I får det så sjovt, at I glemmer, at det faktisk kan føles akavet at blive fotograferet.

Fordi jeg tager meget naturlige og uopstillede billeder, sætter jeg jer til at bevæge jer og lave små lege. Det gør billederne mere afslappede, og så gør det også processen langt sjovere.

En bryllupsdag kan hurtigt blive hektisk, og I vil gerne nå at snakke med alle jeres skønne gæster. Den times tid, I får taget portrætter, er typisk den eneste tid, I har udelukkende til hinanden. Derfor går jeg meget op i, at I skal nyde den tid med hinanden og have det sjovt.

Hvordan booker vi?

Udfyld kontaktformularen nederst på siden, eller send mig en mail på hello@lineida.com.

I er selvfølgelig også altid velkomne til at skrive, hvis I har spørgsmål eller bare vil sige hej.

Derefter skal jeg bruge følgende information:
- Lokationerne for vielse, portrætter og evt reception og fest.
- Tidspunkt for vielse.
- Brudens og gommens navn og telefonnr.

Jeg sender jer en kontrakt, som I underskriver og sender retur.
Ved bestilling indbetales der et depositum på 1000 kr (uanset pakke). Det bliver naturligvis fratrukket det endelige beløb.

Ca. 14 dage inden brylluppet mødes vi over zoom eller facetime, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende. Jeg er nysgerrig på jer som par - hvordan har I mødt hinanden, er I fjollede eller romantiske, hvad kan I bedst lide at lave, når I er sammen. Vi snakker om jeres ønsker til billeder, hvordan I har det med at få taget billeder, og hvad I kan forvente af mig som fotograf. Jeg deler selvfølgelig gerne ud af mine erfaringer om stort og småt, så vi kan gøre jeres bryllupsdag så god som overhovedet muligt.

Desuden ville det være en stor hjælp, hvis I har en tidsplan med over dagen - på den måde kan jeg danne mig et overblik over dagen, og fange alle de vigtige øjeblikke.

Hvornår modtager vi vores billeder?

I vil som udgangspunkt modtage 10-20 billeder dagen efter jeres bryllup, både fordi jeg er ivrig efter at se billederne og bare ikke kan lade være med at begynde redigeringen - men også så I får muligheden for at dele jeres dag på de sociale medier, hvis ønsker det.

Resten af jeres færdigredigerede billeder modtager i senest 4 uger efter den store dag.

Billederne bliver leveret i et online galleri. Derfra kan I både downloade billederne i web-opløsning og fuld opløsning - og I kan nemt dele billederne med de nysgerrige gæster.

Hvor lang tid skal vi sætte af til portrætterne?

Som udgangspunkt anbefaler jeg at bruge 1 time på portrætterne + eventuel transport. Det er nemlig vigtigt, at portrætterne ikke bliver noget, der skal hastes hurtigt igennem. Og nogle gange skal man lige have 10-15 minutter foran kameraet, før man slapper ordentligt af 😊 Når det så er sagt, er det allervigtigste er, at jeres dag bliver præcis, som I ønsker det. Så hvis I hellere vil bruge tiden med jeres gæster og måske kun bruge 20 minutter på at få taget portrætter, så er det helt okay med mig. Vi skal nok få fanget nogle fine billeder alligevel!

Giver du også rådgivning?

Ja for dælen! Mange brudepar bliver gift for første gang, og derfor ved man måske ikke lige, hvordan sådan noget bryllupsfotografering egentlig plejer at foregå. Jeg har til gengæld deltaget i massevis af bryllupper, og jeg deler selvfølgelig gerne ud af råd - både omkring billederne, tidsplanen osv.

Søde brudepar fortæller:

Søde brudepar fortæller:

“Line kan klart og er allerede anbefalet til andre! Hun er god til at få en ikke så kameravandt person til at slappe helt af og til at fange de små betydningsfulde øjeblikke. Vi er meget glade for vores billeder og for hele oplevelsen med Line som fotograf!”

Priser på bryllupsfotografering

Pakke 1

Billeder før, under og efter vielse
Bryllupsportrætter på lokation
Stemningsbilleder under reception
Mulighed for gruppe- og parbilleder af gæster + billeder af borddækning.

I får 300 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 5 timers fotografering

9900 kr

Pakke 2

Alt i pakke 1 + stemningsbilleder fra hele festen. Jeg bliver til et kvarters tid efter brudevalsen, så I også får lidt stemningsbilleder fra dansegulvet.

I får 600 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 11 timers fotografering

17500 kr

Pakke 3

Alt i pakke 2 + forberedelsesbilleder inden vielsen. Pakke 3 er især oplagt, hvis I gør jer klar i lækre omgivelser - og mange par der skal vies på slotte/godser vælger denne.

I får 750 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 13 timers fotografering

19500 kr

Jeg er fuldt booket til og med oktober 2022.

Tilkøb

Kørsel

Kørsel i Nordjylland (fra Skagen til Hobro) er gratis
Derudover koster kørsel 5 kr pr kilometer.

5 kr pr kilometer

Film af taler

Få filmet taler og indslag til festen. I modtager alle taler og indslag i fuld længde.

1000 kr

Bryllupsvideo

Til jer der også ønsker en stemningsfuld video fra dagen. Fotograferingen er højeste prioritet, og jeg fanger alt på billeder først - derefter på video.

En video med små øjeblikke fra dagen på 3-4 min.

Kontakt mig for pris

Flere eksempler på bryllupsbilleder

Se flere eksempler på billeder her:


Skal vi snakkes ved?


Hvis I har spørgsmål til bryllupsfotografering. eller bare lige vil sige hej, kan I fange mig via kontaktformularen herunder. Ingen spørgsmål er for små eller for store. Jeg glæder mig til at høre fra jer! :)