Tiden går stærkt...


Især i det første leveår, hvor der sker så meget forandring! Derfor er det guld værd at have minder fra netop denne tid, som du kan kigge tilbage på resten af livet.


Hos mig får I ikke de "klassiske" studiebilleder, hvor der er brugt tydeligt studielys og babyen måske er wrappet ind i klæder. I kan i stedet forvente at få naturlige og ikke-så-opstillede billeder, hvor der er fokus alle de små detaljer - hænder, fødder, øjenvipper og de søde små hudfolder, som kun babyer har. 
Hvornår tager man babybilleder?


Mange får taget billeder helt i starten af babyens levetid - det er det, der traditionelt kaldes newborn fotografering. At få taget billeder på det tidspunkt er uvurderligt, og I har altid skønne minder om, ...


Men fotografering behøver ikke være afgrænset til den alder.


Spørger du mig, er fra 7-12 måneder er den perfekte alder til babyfotografering. Det er nemlig her, babyerne viser deres nye talenter frem og deres personlighed virkelig skinner igennem. Tidspunkter minisessions i marts


Fredag d. 18 marts kl. 11-11.30

Fredag d. 18 marts kl. 12-12.30

Fredag d. 18 marts kl. 13-13.30

Fredag d. 18 marts kl. 14-14.30


Lørdag d. 19 marts kl. 11-11.30

Lørdag d. 19 marts kl. 12-12.30

Lørdag d. 19 marts kl. 13-13.30

Eksempler på babybilleder i studie 😊👇

Priser

Basis

1 times fotografering i studie

3 billeder printet - du vælger selv hvilke
Printet på mat fotopapir i høj kvalitet.

1 x A3 print
2 x A4 print

Du får også billederne digitalt i webopløsning, så du kan dele dem på sociale medier.

2300 kr

Minisession

30 minutters fotografering i studie
1 valgfrit billede printet i A4 (ca 20x30 cm) på mat fotopapir i høj kvalitet
Du modtager også billedet digitalt i webopløsning til deling på eks. sociale medierMulighed for tilkøb af flere billeder

1200 kr

Detaljerne

Hvordan booker vi?

I booker via kontaktformularen her på siden. Når jeg har bekræftet at datoen og tidspunktet er ledigt, sender jeg jer et link til betaling.

Hvordan udvælger vi billederne?

Seneste en uge efter fotosessionen modtager I et link til et online galleri, hvor I kan se billederne fra sessionen. Der vil være mindst 30 billeder at vælge imellem (15 ved minisessions). Herefter udvælger I de billeder, I vil have - I kan markere dem i galleriet eller sende mig en mail. Herefter færdigredigerer jeg billederne, og sender de digitale billeder til jer. De fysiske prints kan afhentes hos mig, og hvis I dækker fragten, kan jeg også sagtens sende dem til jer :)

Skal vi tage noget med til fotosessionen?

I må meget gerne tage flere forskellige outfits med, hvis I vil have det (ved minisessions kan vi max nå to outfits). Og så må I også meget gerne tage noget af barnets yndlingslegetøj med. Lige pt udlåner jeg ikke legetøj pga. den der trælse pandemi.

Kan vi aflyse en fotosession?

I takt med at min virksomhed vokser sig større, gør antallet af aflysninger det desværre også. Derfor har jeg nogle rammer for aflysninger, der både passer på min tid, og som samtidig tager højde for, at man kan blive syg, og at der kan ske uforudsigelige ting :)

Når først fotosessionen er bestilt og betalt, er det ikke muligt at få pengene refunderet. Ved sygdom el. lign. kan I få flyttet jeres aftale til en ny dato uden beregning én gang. Det er altså ikke muligt at flytte datoen to gange, og ved en eventuel anden aflysning går pengene tabt.

Kontakt mig