psst. Du får dette særtilbud, som tak for at du har har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. E-bogen er normalt kun tilgængelig for medlemmerne i de små øjeblikke, og når du lukker siden her ned, forsvinder din mulighed for at få fingrene i e-bogen.

Har du også et kamera til at ligge på hylden, som du ikke får brugt?


Lær dit kameras 5 vigtigste indstillinger at kende på kun 20 minutter

Sådan knækker du (endelig) koden til dit kamera

Da jeg startede med at fotografere, brugte jeg 85% af tiden på at være enormt frustreret over mit kamera. Jeg forstod ikke indstillingerne, hvilke knapper jeg skulle trykke på, og hvordan jeg kunne tage gode billeder. Hvis det endelig lykkedes mig at tage et godt billede, var det et spørgsmål om held, og jeg vidste ikke, hvad jeg havde gjort rigtigt eller forkert.


Derfor lagde jeg mit kamera på hylden i lange perioder. Jeg tænkte, at det der med at fotografere måske ikke var noget for mig. Jeg er nemlig ikke særligt teknisk interesseret eller indehaver af en logisk tankegang. Tal, systemer og detaljenørderi siger mig intet, og lange Youtubeforklaringer og blogindlæg om kameraets indstillinger gjorde mig bare træt.


Måske har du det også sådan? I e-bogen får du en simpel trin-for-trin guide til at komme i gang med at bruge dit kamera - uden at blive overvældet af tunge tekniske forklaringer og detaljer om indstillinger, som du alligevel aldrig skal bruge.


Du får:


  • En præsentation af de 5 vigtigste kameraindstillinger, og hvordan du bruger dem til at tage gode billeder.
  • En trin-for-trin guide til, hvordan du forstår dit kameras indstillinger uden at blive overvældet og miste modet.
  • Alt sammen forklaret kort og overskueligt i en 24 siders e-bog, der bliver leveret i din indbakke med det vuns.

Når du har læst e-bogen, kan du:

Tage billeder med skarp forgrund og sløret baggrund

Drømmer du også om at tage billeder, hvor motivet er knivskarpt og baggrunden er sløret? Det er der, der på fotosprog kaldes "lav dybdeskarphed". Skelnen mellem motiv og baggrund gør det nemmere at tage gode billeder uafhængigt at omgivelserne, og så hjælper det med at give dine billeder en wow-effekt.

Føle dig mere selvsikker med dit kamera i hånden

Det et slut med at gætte dig frem, når du skal tage billeder. Med e-bogen i hånden lærer du præcis, hvad du skal justere på, hvordan de forskellige indstillinger påvirker dit billede - og ikke mindst hvilke indstillinger du let og elegant kan hoppe over.

Tage gode billeder i enhver lyssituation

Når du forstår, hvordan dit kamera fungerer, ved du også, hvordan du med små nemme justeringer får gode billeder - uanset om du tager billeder indenfor, i overskyet vejr eller i høj solskin.

Kom i gang med dit kamera på kun 20 minutter